home > wat doen we > activiteitenagenda > Contact groep Familie Van regio Amsterdam (Amstelveen)

Contact groep Familie Van regio Amsterdam (Amstelveen)

Plaats
Amstelveen
Datum en tijd
Terugkerend Frequentie bijeenkomsten: eens per 3 weken. 
Doelgroep
 
Soort activiteit
Contactgroep 
Ziektebeeld
Borderline 

Organisatie

Labyrint-In Perspectief AmstelveenContactpersoon: Hanna van Dijk T 020 697 26 62 Contactpersoon: Millie Ames T 023 536 60 83  M 06 431 914 66 E millie@jomarsoft.nl

In deze gespreksgroep staan vragen en thema’s centraal waarmee u als familie van iemand met een psychiatrisch probleem te maken heeft centraal.

Algemene gespreksgroep op dinsdagavond, eens per twee weken.
Voor familieleden van mensen met psychiatrische problemen.

In deze gespreksgroep staan vragen en thema’s centraal waarmee u als familie van iemand met een psychiatrisch probleem te maken heeft.
De begeleiders kiezen samen met de deelnemers de gespreksonderwerpen.

– Frequentie bijeenkomsten: eens per 3 weken.
– Bijdrage € 30,- voor 6 bijeenkomsten.
– Huidige samenstelling: voornamelijk ouders.
– Begeleiders Hanna van Dijk en Millie Ames (Begeleider gespreksgroepen voor naasten van mensen met psychiatrische problematiek)

Er is ruimte gekomen in deze 3-wekelijkse gespreksgroep op dinsdag in Amstelveen. Het is een groep van vnl. ouders. Vanwege de huidige samenstelling van de groep willen we speciaal ouders van mensen met borderline problematiek uitnodigen zich bij de groep aan te sluiten. Ondanks dat is elke ouder die ondersteuning kan gebruiken bij ons van harte welkom.

Start groep: dinsdag 20 sept. 2016

Voor informatie en aanmelding: Hanna van Dijk tel: 020-6972662 : Bij geen gehoor: naam, telefoonnummer en reden van contact graag duidelijk inspreken indien u teruggebeld wilt worden.

Millie Ames mobiel: 06-43191466 Bij geen gehoor: naam, telefoonnummer en reden van contact graag duidelijk inspreken indien u teruggebeld wilt worden of stuur (voorkeur) een mail naar millie@jomarsoft.nl