home > nieuws > Studiemiddag ‘Oog voor Betrokkenen’

Studiemiddag ‘Oog voor Betrokkenen’

Op dinsdag 12 december as. organiseert het Rob Giel Onderzoekcentrum (RGOc) een studiemiddag onder de titel: ‘Oog voor betrokkenen: over samenwerking en ondersteuning van het primaire netwerk van cliënten’. Wat kunnen we doen om de samenwerking en ondersteuning van het primaire netwerk van mensen die in behandeling zijn bij de GGZ, te verbeteren? Dat is de vraag die centraal staat op de studiemiddag.

De resultaten van recente onderzoeken komen aan de orde. Ook praktijkervaringen met nieuwe interventies gericht op samenwerking zullen worden besproken. Daarnaast is er aandacht voor de onderzoeksresultaten naar de samenwerking en ondersteuning van familie en naasten.  Sprekers op de RGOc studiemiddag zijn Meike Bak, Jooske van Busschbach, Christien Slofstra, Sietske van der Weg, Petra Havinga, Peter van der Ende en Louisa Drost. Voorzitters zijn Bert Stavenuiter (Ypsilon) en Stynke Castelein (Lentis).

De studiemiddag vindt plaats in Groningen, de toegang is gratis. Kijk in het programma voor meer informatie. Je kunt je hier aanmelden.

Overig nieuws