home > Wat doen we > E-mail ondersteuning en chat

E-mail ondersteuning en chat

Chat

(NB: het is op dit moment niet mogelijk om direct te chatten met een medewerker.

 

Ben je familie of directbetrokkene van iemand met psychische problemen? En wil je chatten met een ervaringsdeskundige vrijwilliger? Stuur dan een mail naar het secretariaat. Wij brengen je dan in contact met één van onze speciaal hiervoor opgeleide medewerkers. Chatgesprekken zijn privé. Er kan niemand meelezen.

 

 

 

E-mailondersteuning

Heb je vragen of zorgen en wil je het liefst per mail van gedachten wisselen? Dan is onze e-mail ondersteuning misschien iets voor jou. In maximaal vijf contacten kun je steun en tips krijgen van één van onze vrijwilligers. Zij weten uit ervaring wat je kunt tegenkomen als je kind, je partner of een andere dierbare kampt met psychische problemen. Of als je bent opgegroeid met een psychisch zieke ouder. Je krijgt binnen vijf werkdagen antwoord. Het gaat hier om contact met een ervaringsdeskundige. Deze ondersteuning is dus niet bedoeld als therapie.

Er is op dit moment een technische storing. U kunt uw vragen tijdelijk mailen naar secretariaat@labyrint-in-perspectief.nl. Deze worden dan doorgestuurd. 

 

Naam

Leeftijd

E-mailadres

Schrijf hieronder je bericht