home > nieuws > Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Vacature bestuurslid
De Stichting Labyrint- In Perspectief is een vrijwilligersorganisatie voor familieleden en naasten van mensen met psychiatrische problematiek. Op de website www.labyrint-in-perspectief.nl is informatie te vinden over de activiteiten die ten behoeve van de doelgroep worden georganiseerd.

Wij zijn op zoek naar iemand die zich binnen het bestuur wil inzetten voor de stichting. Hierbij gaat het niet om specifieke deskundigheid. Enige bekendheid met de GGZ en/of met mantelzorg zou wel prettig zijn.

Wij, de stichting Labyrint- In Perspectief, zoeken een:

Bestuurslid m/v (vrijwilliger)

die zin heeft bij te dragen aan ons doel: Steun aan naasten, familie & betrokkenen van psychisch kwetsbare mensen.

Ben je enthousiast, wil je bijdragen aan beleid op het gebied van familie/naasten/ betrokkene van psychische kwetsbare mensen, kom dan meedenken en mee-ontwikkelen aan dit belangrijke doel.

Het bestuur heeft eens per maand een overleg (AB) waarin de stand van zaken van de stichting en nieuwe ontwikkelingen worden besproken. Dit betreft dan zowel de dagelijkse gang van zaken alsook vragen en ontwikkelingen die tot ons komen. Zo participeren wij in een aantal landelijke projecten. Onze eigen activiteiten (landelijke dagen e.d.) gespreksgroepen, fora, telefonische hulplijn e.d. moeten natuurlijk ook worden gefaciliteerd dan wel voorbereid. Het bestuur bestaat momenteel uit vier mensen.

De stichting wordt ondersteund door twee medewerkers, een bureaumedewerker en een coördinator vrijwilligersbeleid. Zij opereren vanuit ons landelijk bureau dat gevestigd is in Amersfoort. De stichting is lid van de landelijke beweging MIND.

Mocht je je aangesproken voelen door deze oproep, iemand kennen die hier interesse in heeft, of vragen hebben, mail of bel dan naar Labyrint- In Perspectief.
secretariaat@labyrint-in-perspectief.nl
t. 033 30 32 355  (secretariaat, ma/di/do 10.00-12.30 uur)

 

Vacatures E-service
Momenteel zoeken we specifiek mensen voor onze E-service. Bij de E-service kun je vanuit huis, per mail en op tijden dat je ingeroosterd bent vragen van mensen beantwoorden, troost bieden of oplossingen aandragen.

Heb je zin om het team van de E-service te versterken? Mail dan onze vrijwilligerscoördinator. Zij neemt vervolgens snel contact met je op.

 

Overige vacatures
Wij doen met alle vrijwilligers die onze stichting vormen geweldig werk. Met onze ondersteuning voorkomen wij dat vele ggz-mantelzorgers zelf óók hulpvrager worden. En we begeleiden het proces van vele KOPP-kinderen, zodat zij gemakkelijker hun weg kunnen vinden en minder vaak en minder langdurig een beroep moeten doen op de hulpverlening. We kunnen altijd mensen gebruiken die deze boodschap voor ons willen en kunnen uitdragen!

Ben jij zelf directbetrokkene bij iemand met psychische of psychiatrische problemen of heb je affiniteit met de ggz? En wil je je inzetten als vrijwilliger? Je kunt bij ons aan de slag bij onder andere:

  • Kantoorondersteuning
  • Social Media (Twitter, LinkedIn, Facebook)
  • Digitale diensten (E-mailservice en forum)
  • Telefonische Hulplijn
  • Webredactie

Mail voor meer informatie naar coordinator@labyrint-in-perspectief.nl

 

 

 

Overig nieuws