home > nieuws > Laat je interviewen voor Mind magazine

Laat je interviewen voor Mind magazine

Wij zijn op zoek naar een naaste voor een kort portret (met foto) in het nieuwe magazine van MIND, onze koepelorganisatie. Iemand die kan vertellen wat Labyrint-In Perspectief voor hem of haar betekent. Vanzelfsprekend kun je met de redacteur afspraken maken over het (mee)lezen van het uitgewerkte interview voor publicatie. Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje naar info@labyrint-in-perspectief.nl.

Mind is bezig om een magazine te maken over de vereniging (dus over MIND én de leden) om huisartsen en praktijkondersteuners ggz beter bekend te maken met het aanbod. Zoals inzet van ervaringsdeskundigen, lotgenotencontact, cursussen, etc. Behalve een papieren exemplaar zal het magazine ook digitaal doorbladerbaar zijn en zal het via allerlei kanalen onder de aandacht worden gebracht.

In dit MIND-magazine zullen veel voor ons belangrijke thema’s aan de orde komen en zal het interviews bevatten met alle landelijke lidorganisaties. Ook is er aandacht voor regionale en lokale initiatieven. De komende tijd zullen er interviews worden afgenomen door lidorganisaties die in de redactie zitten, zoals Ypsilon, Plusminus en Labyrint-In Perspectief.

We verwachten een mooi en tijdloos magazine op te leveren als visitekaartje van MIND en de leden van MIND, dat in een later stadium breed kan worden verspreid.

Overig nieuws