home > wat doen we > activiteitenagenda > Kind Van Dag

Kind Van Dag

Plaats
jaarlijks wisselende locaties.
Datum en tijd
De eerste zaterdag in november  
Doelgroep
Kind van
Soort activiteit
Bijeenkomst/workshops 
Ziektebeeld
Alle ziektebeelden 

Organisatie

Labyrint-In Perspectief Landelijk

Secretariaat telefoon: 06 8332 4764 (bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur)

Als je belangstelling hebt voor deze dag stuur dan een mail naar secretariaat@labyrint-in-perspectief.nl. Zet erbij dat je toestemming geeft om je e-mailadres op de lijst voor de Kind van Dag te plaatsen. Je krijgt dan een bericht zodra het aanmeldingsformulier op onze website is gezet.

Landelijke dag voor volwassen kinderen van een ouder met psychische, psychiatrische of verslavingsproblemen.

De Kind Van Dag is een ontmoetingsdag voor volwassen KOPP (Kind van Ouder met Psychische Problemen) en KVO (Kind van Verslaafde Ouder(s).

Onze jaarlijkse Kind Van Dag wordt door de deelnemers altijd hoog gewaardeerd. Het is een dag met herkenning, erkenning en diepgang in een veilige, informele sfeer. Natuurlijk georganiseerd door vrijwilligers die allen zelf kind van zijn. In het ochtendprogramma is er een spreker of lezing, in de middag zijn er diverse workshops. Wie eens geweest is, komt het volgende jaar weer!

Deze dag is er voor volwassen kinderen van ouders met psychische -, psychiatrische – of verslavingsproblemen. Jij krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn en om ontspannende en verbindende activiteiten te doen samen met mensen die in een zelfde soort achtergrond hebben. Ook partners van kinderen van zijn welkom!