home > evenement > Corona-maatregelen

Corona-maatregelen

Dit jaar hebben wij vanwege corona de vorm van de Kind-Van Dag aangepast. Dit betekent dat een aantal dingen anders gaan dan voorgaande jaren. Wat er precies anders is, vind je hieronder.

Livestream

De lezing over het thema ‘Overlevingsmechanismen’ zullen wij gaan livestreamen. De lezing kun je dan volgen vanuit huis. Zo kunnen alle mensen de lezing volgen, ook degenen die om gezondheidsredenen het evenement niet willen bezoeken of om andere redenen niet aanwezig kunnen zijn (als het evenement bijvoorbeeld vol zit). Via het aanmeldformulier dat later online komt kun je je opgeven voor de livestream. De kosten hiervoor zijn €5. De link naar de livestream ontvang je in de eerste week van november van ons via de mail.

Aantal deelnemers

Wij zijn verplicht de 1,5 meter te hanteren. Dit betekent dat we minder deelnemers kunnen verwelkomen dan we zouden willen. We hebben plaats voor ongeveer 80 à 90 deelnemers. In het paviljoen (waar de lezing plaatsvindt) passen helaas niet alle deelnemers. Daarom zullen we de lezing ook livestreamen naar de naastgelegen aula. Het kan zo dus zo zijn dat je hier de lezing over ‘overlevingsmechanismen’ volgt. Wees gerust, je zult het hier net zo goed kunnen volgen!

Workshops allemaal op 1,5 meter afstand

Je kunt ervanuit gaan dat we bij alle workshops rekening houden met de 1,5 meter afstand van elkaar. Dus ook tijdens de workshop familieopstellingen en andere workshops waar wordt bewogen/ rondgelopen.

Lunch

Iedereen neemt zijn eigen lunch mee. Het is praktisch onmogelijk om voor een grote groep een ‘corona-proof’ lunch te verzorgen. Drankjes bij de lunch verzorgen wij wel. Met de lunch kunnen we helaas niet bij elkaar zitten, in plaats daarvan nuttigen we deze vanaf onze zitplekken. Iets minder gezellig, maar het is niet anders.

Napraten

Na een dag vol indrukken wil je misschien met anderen napraten over deze bijzondere dag. We willen voorkomen dat er groepjes gaan ontstaan en dat mensen de 1,5 meter vergeten. We zullen daarom met z’n allen plenair gaan napraten vanaf onze plek. Hierna is het tijd om naar huis te gaan.

Gezondheidscheck

Bij aankomst zullen onze vrijwilligers een gezondheidscheck met je doen d.m.v. een vragenlijstje.

Overige