home > nieuws > Debat en theater over mantelzorg in de GGz

Debat en theater over mantelzorg in de GGz

Op vrijdag 9 november is theater de Nieuwe Regentes in Den Haag het toneel van het moreel debat ‘Samen zorgen in de GGz. Hoe nu verder’. De vragen die in dit debat centraal staan zijn: wie is er in de driehoek cliënt, professional en naaste(n) verantwoordelijk voor welke zorg? En hoe zorg je voor een goede afstemming en samenwerking tussen deze drie partijen? Dit debat wordt georganiseerd door Kompassie Mentaal Steunpunt Den Haag samen met het lectoraat Mantelzorg van de Haagse Hogeschool. In deze uitnodiging vind je nog wat aanvullende informatie.

Datum en tijd: vrijdag 9 november van 18.30 uur tot 20.00 uur

Locatie: theater de Nieuwe Regentes, Weimarstraat 63, Den Haag

Je kunt je aanmelden voor het debat via Rita van Maurik: r.vanmaurik@kompassie.nl of Jacqueline van den Bos j.vandenbos@kompassie.nl 
Graag bij aanmelding vermelden of je mantelzorger bent of niet. Ben je werkzaam bij een zorginstelling, dan graag je functie vermelden en de naam van de instelling.

Na het debat is de première van het theaterstuk ‘FF d’r Uit’. Deze toneelvoorstelling is gebaseerd op interviews met mantelzorgers GGz en verslaving die begeleid en ondersteund worden door de familiecoaches van Kompassie Mentaal Steunpunt Den Haag. Het theaterstuk begint om 20.15 uur. Op deze site vind je meer informatie over de voorstelling. Onderaan de pagina kun je via een link de flyer downloaden. Kaartjes voor de voorstelling kosten € 5,- (incl. 2 drankjes) en zijn via de website van de Nieuwe Regentes te bestellen.

 

Overig nieuws