home > nieuws > KOPP/KOV gezocht voor documentaire

KOPP/KOV gezocht voor documentaire

Voor de nieuwe film van Vincent Sparreboom zijn we op zoek naar KOPP/KOV die mee willen doen aan een bijzondere documentaire over parentificatie (omgekeerde ouder-kindrelaties). In de film wil hij laten zien hoe het is om als KOPP/KOV in de wereld te staan.

Veel KOPP/KOV hebben bijvoorbeeld te maken met een enorm verantwoordelijkheidsgevoel, of vinden het moeilijk om grenzen te stellen. Met deze film wil Vincent hier meer aandacht voor creëren. Vincent maakte eerder ‘Mama Mania’, waarin hij de relatie tot zijn eigen bipolaire moeder onder de loep neemt. Voor de nieuwe film worden verschillende familieopstellingen georganiseerd waar je als KOPP/KOV aan kunt deelnemen. Samen met andere KOPP/KOV ga je een therapeutisch proces aan, om meer inzicht te krijgen in je eigen familiedynamiek en relaties in het algemeen.

Door middel van de film lever je een bijdrage aan het beter bekendmaken van KOPP/KOV en breng je je eigen proces een stukje verder. Heb je interesse om mee te doen of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar atthefeetofmymother@gmail.com

Overig nieuws