home > nieuws > Nieuws van Team Labyrint-Young

Nieuws van Team Labyrint-Young

In 2019 zijn we gestart met Labyrint-Young, een onderdeel van Labyrint-In Perspectief dat zich specifiek richt op de behoeften van jongvolwassenen (18–35 jaar) naasten van. Met Labyrint-Young willen we een community creëren waarin wij elkaar niet alleen kunnen ontmoeten, maar ook versterken. Het motto van Labyrint-In Perspectief luidt niet voor niets: ‘Je staat er niet alleen voor!’

Vol trots delen we mee dat Labyrint-In Perspectief als partner van het programma Geestkracht van FNO  is gestart met een meerjarig project voor jongvolwassen KOPP/KOV: ‘KOPP/KOV aan ZET’. Met dit project zullen we zowel online als fysiek aanbod gaan ontwikkelen waardoor wij, KOPP/KOV, beter om kunnen gaan met de dingen die in ons leven gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan ondersteunende filmpjes, workshops of contactgroepen. Labyrint-Young zal nauw verweven zijn met het ‘KOPP/KOV aan ZET’ project, maar ons uitgangspunt is om ons te allen tijde te blijven richten op álle jongvolwassen naasten van, waaronder natuurlijk ook brusjes en partners.

Je merkt het al: wij hebben grootste plannen! Maar daarbij willen we ook graag de input van de mensen om wie het gaat: de jongvolwassen (18–35) naasten van mensen met psychische en/of verslavingsproblemen. Zou jij het leuk vinden om met ons mee te denken? Mail ons! Je bent meer dan welkom.

Momenteel zijn we online nog niet vindbaar, maar daar gaat de komende maanden verandering in komen. Via onze e-maillijst houden we je voorlopig op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. Meld je aan! Ook zullen deze worden aangekondigd in de nieuwsbrief van Labyrint-In Perspectief.

Tot slot willen we alle jongvolwassen KOPP/KOV erop wijzen dat de Kind van Dag, dit jaar met thema ‘overlevingsmechanismen’, er weer aankomt op 7 november. Dat hopen wij tenminste, als corona zich een beetje gedeisd houdt. Hier zal net als vorig jaar ook weer een workshop voor jongvolwassenen worden gegeven. Hou onze nieuwsbrief of website in de gaten voor de laatste updates over de Kind van Dag. Wil je meteen een mail ontvangen wanneer het aanmeldformulier voor de Kind van Dag online komt? Stuur dan een mail naar info@labyrint-in-perspectief.nl en je naam wordt op de lijst gezet.

Wij hopen tot snel!

Groetjes, Amber, Carmen, Carolien, Sandra, Tessa & Victoria

Team Labyrint-Young
E-mail: young@labyrint-in-perspectief.nl

Overig nieuws