home > nieuws > Oproep voor interview voor kinderboek KOPP

Oproep voor interview voor kinderboek KOPP

Ben jij (een kind van) een ouder met psychische problemen zoals een depressie? Dan is Marthe van Dijk op zoek naar jou! Zij schrijft een kinderboek dat Kinderen van Ouders met Psychische Problemen (KOPPers) tussen de 8 en 12 kan ondersteunen en kan helpen om zichzelf en hun ouder beter te begrijpen.

Marthe is op zoek naar volwassen KOPPers, maar ook ouders die depressieve klachten hebben (gehad) en kinderen van wie de ouder op dit moment depressief is (zij mogen de illustraties maken voor het boek!). Alle verhalen worden met grote zorg behandeld en geanonimiseerd en worden dus ook niet gedeeld met derden. Mocht jij hier aan mee willen werken, dan kun je niet alleen Marthe verder helpen, maar vooral ook de kinderen (en ouders) die dit op dit momenten in de toekomst mee maken. Zo kunnen we samen de wereld van KOPPers misschien wat beter maken.

Als jij je verhaal met Marthe wil delen, kan dit in juni en juli op een plek die voor jou fijn voelt. Aanmelden kan via marthe.van.dijk@hotmail.com, onder vermelding van ‘KOPP kinderboek’. Als je nog twijfelt, voel je dan ook vooral vrij om vragen te stellen, zij beantwoordt deze graag.

Overig nieuws