home > nieuws > Spreker Kind van Dag is Jacqui Halmans

Spreker Kind van Dag is Jacqui Halmans

De spreker voor de Kind van Dag is bekend: trainer en coach Jacqui Halmans. Zij zal op de Kind van Dag a.s. 6 november een interessante lezing verzorgen over het thema ‘KOPP in relatie tot anderen’ vanuit de invalshoek van de Transactionele Analyse (TA).

Jacqui: “Het vak van trainer en coach heb ik opgedaan vanuit ruim 25 jaar ervaring in het vertalen van organisatie-, team- en individuele vragen in gedegen en impactvolle leertrajecten. Wat mij inspireert is het ontsluiten van het potentieel dat mensen en teams van oorsprong in huis hebben maar dat weggestopt of weggeraakt is. Het weer toe-eigenen van je vermogens, het contact herstellen met wat je eigenlijk wilt zeggen, laten zien of doen in de interactie met anderen, dat geeft energie en zorgt voor groei. Mijn achtergrond in de Transactionele Analyse kleurt mijn werkwijze. Of ik nu een-op-een werk, in teams, deelnemers train of opleid in het vak van coach of trainer, steeds is mijn uitgangspunt het toewerken naar autonomie. Je eigen regisseur worden in de beslissingen die je neemt, in de interactie met anderen en in het bereiken van je doelen, zowel werk als privé.”

Vooralsnog gaat de organisatie uit van een fysieke dag met een lezing en workshops, waarbij de lezing zal ook via een livestream gevolgd kan worden. Halverwege september verwachten wij alle informatie over de Kind van Dag (het programma, de workshop etc.) op onze website te hebben staan. Nog even geduld dus.

Wil je een mail ontvangen wanneer je je kunt aanmelden voor de dag? Stuur dan een mail naar info@labyrint-in-perspectief.nl.

Tot 6 november!

Groet,
Marijke, Sandra, Mayra en Sylvia
Organisatie Kind van Dag 2021

 

—— vorige update: 31 mei 2021 ——

Zoals ieder jaar organiseren wij op de eerste zaterdag van november onze Kind-van Dag. Dit is een landelijke ontmoetingsdag voor volwassen Kinderen van Ouders met Psychische en/of Verslavingsproblemen (KOPP/KOV). Dit jaar vindt deze dag plaats op zaterdag 6 november.

Al een aantal maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen voor deze dag. Vanaf nu delen wij tot aan het evenement iedere maand een Kind van Dag update in onze nieuwsbrief en op onze website Deze maand staat de update in het teken van bekendmaking van het thema. Middels een poll in onze twee Facebookgroepen en op basis van het thema van voorgaande jaren hebben wij dit jaar gekozen voor het thema: ‘KOPP/KOV in relatie tot anderen’. Dit willen we vormgeven vanuit de invalshoek van de Transactionele Analyse (TA). Meer informatie over TA kun je eventueel hier vinden.

November duurt nog even, maar wij hebben er al ontzettend veel zin in. Wil je graag een mail ontvangen wanneer je je kunt aanmelden voor de Kind van Dag? Stuur een mail naar info@labyrint-in-perspectief.nl en wij zetten je op onze lijst.

Tot de volgende update!

Overig nieuws