home > nieuws > Thema Kind van Dag 2021 bekend

Thema Kind van Dag 2021 bekend

Zoals ieder jaar organiseren wij op de eerste zaterdag van november onze Kind-van Dag. Dit is een landelijke ontmoetingsdag voor volwassen Kinderen van Ouders met Psychische en/of Verslavingsproblemen (KOPP/KOV). Dit jaar vindt deze dag plaats op zaterdag 6 november.

Al een aantal maanden zijn wij bezig met de voorbereidingen voor deze dag. Vanaf nu delen wij tot aan het evenement iedere maand een Kind van Dag update in onze nieuwsbrief. en op onze website Deze maand staat de update in het teken van bekendmaking van het thema. Middels een poll in onze twee Facebookgroepen en op basis van het thema van voorgaande jaren hebben wij dit jaar gekozen voor het thema: ‘KOPP/KOV in relatie tot anderen’. Dit willen we vormgeven via de Transactionele Analyse (TA) invalshoek. Meer informatie over TA kun je eventueel hier vinden.

November duurt nog even, maar wij hebben er al ontzettend veel zin in. Wil je graag een mail ontvangen wanneer je je kunt aanmelden voor de Kind van Dag? Stuur een mail naar info@labyrint-in-perspectief.nl en wij zetten je op onze lijst.

Tot de volgende update!

Overig nieuws