home > nieuws > Update Facebookgroepen vanaf 1 februari 2021!

Update Facebookgroepen vanaf 1 februari 2021!

Op maandag 1 februari gaan de instellingen van de (ex-)Partner-van en Kind-/Broer-/Zus-van (KBZ) Facebookgroep wijzigen. Het blijven geheime (privé/besloten) groepen, maar de instellingen zullen wijzigen van ‘verborgen’ naar ‘zichtbaar’. Na 1 februari is de manier van aanmelden voor alle vier de groepen dan ook hetzelfde.

Wat betekent dit precies?

Geïnteresseerden voor  een geheime Facebookgroep kunnen de groep zelf via de zoekbalk in Facebook vinden. Dat kan nu nog niet.

Je kunt jezelf voortaan via Facebook aanmelden als nieuw lid en dus niet meer via ons bureau. Je beantwoordt daarbij een aantal vragen en je geeft aan dat je akkoord gaat met de regels. Zo behouden we een veilige en prettige omgeving.

Na 1 februari kan nog steeds niemand zien dat jij lid bent van de groep of zien wat jij deelt in de groep. Hierin verandert dus niets. Het wordt dus geen openbare groep.
Het doel van de wijziging is om het aanmeldingsproces voor de groepen te vereenvoudigen. De groepen zijn namelijk populair en de huidige manier van aanmelden is tijdrovend. Twee van onze andere groepen (de Labyrint Young en Ouder-van groep) zijn op dit moment al op deze manier ingesteld en dat bevalt ons heel goed!

Overig nieuws