home > nieuws > Vacature medewerker Telefonische Hulplijn (vrijwilliger)

Vacature medewerker Telefonische Hulplijn (vrijwilliger)

Het team van de Telefonische Hulplijn van Stichting Labyrint-In Perspectief zoekt nieuwe collega-vrijwilligers, die hun ervarings­deskundigheid willen inzetten om ondersteuning te bieden aan naasten van mensen met psychische problematiek. Je bent zelf naaste, en bovendien communicatief vaardig en empathisch. Je wilt je eigen ervaringen inzetten om een ander te steunen.

Wat biedt het werken bij de telefonische hulplijn?

Werken vanuit huis, maar ook in een warm team van collega’s. We bieden je kosteloos gerichte trainingen en intervisie. Daarbij kun je terugvallen op een mentor tijdens de inwerkperiode. Ook ontvang je vanuit Labyrint-In Perspectief uitnodigingen, contact met collega vrijwilligers en waardering. En uiteraard; de voldoening dat jij een ander op weg kunt helpen.

Wat verwachten wij verder van je?

Je bent zelf naaste, communicatief vaardig en empathisch. Je wilt je eigen ervaringen inzetten om een ander te steunen. Je bent een dagdeel per week beschikbaar, dinsdag of vrijdag. Ook ben je voor minimaal een jaar beschikbaar. Je hebt thuis de ruimte om ongestoord de telefoon te beantwoorden.

Verder praten? Mail naar coordinator@labyrint-in-perspectief.nl.

Overig nieuws