home > Voor clienten

Voor clienten

Depressie Vereniging is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een depressie en hun naasten. De landelijke Depressie Vereniging verzorgt lotgenotencontact door het hele land.

Dwang.eu voor mensen met een dwangstoornis.

Elsaari inspireert om in beweging te komen, coacht en begeleidt jou in je persoonlijke ontwikkeling.

Impuls & Woortblind Vereniging voor en door mensen met AD(H)D, dyslexie en dyscalculie.

Indigo Hulpaanbod voor familieleden, vrienden en bekenden.

KOPPcoaching Ben je kind van, volwassen en loop je tegen dingen aan? Ben je op zoek naar individuele ondersteuning? Koppcoaching is dan misschien iets voor jou.
Particuliere praktijk gevestigd in Maarn, omgeving Utrecht/Amersfoort.

Kopstoring Website voor jongeren van ouders met psychische – of  verslavingsproblemen. Je vindt er informatie, ervaringsverhalen en een forum. Je kan ook mailen/ chatten met een deskundige of meedoen aan een gratis online cursus.

SABN Stichting Anorexia en Boulimia Nervosa (SABN) voor mensen met eetstoornissen, hun familie en naastbetrokkenen.

Schizofrenie en psychose Helpdesk zorgen dat je de zorg begrijpt.

Stichting Borderline is er voor mensen met borderline en hun verwanten. Zij bieden informatie, advies en verschillende vormen van lotgenotencontact.

Stichting JIJ voor mensen met een eetprobleem en hun naasten.

Stichting Leven met Borderline voor mensen met Borderline en naastbetrokkenen.

Survivalkid Heb jij een gezinslid met psychische problemen of een verslaving? Vraag jij je wel eens af: ‘Waarom doet mijn broer zo?’ of ‘Hoe moet ik nu met mijn moeder omgaan?’ of ‘Met wie kan ik nou praten… ik heb er last van!’…? Kom dan anoniem een kijkje nemen op het besloten deel van survivalkid.nl.

Triade-Borderline Platform van Stichting Borderline, Labyrint~In Perspectief en professionals uit de GGz. Doel: kwaliteitsverbetering van de hulpverlening bij Borderline en verbetering van de samenwerking tussen hulpverleners, mensen met Borderline en familie.

VMDB  Lotgenotenlijn van Vereniging voor Manisch Depressieven en Betrokkenen (VMDB).