home > Wat doen we > Forum wordt Facebookgroep

Forum wordt Facebookgroep

In verband met de gewijzigde privacywetgeving in 2018 zijn wij gestopt met het forum.

Als vervanging hiervan is in februari 2019 een geheime Facebookgroep** gestart voor ‘kind van / broer-zus van’. Wil je lid worden van deze besloten groep? Stuur dan een mail naar secretariaat@labyrint-in-perspectief.nl met als onderwerp ‘Lid worden Facebookgroep’. Je krijgt dan meer informatie over het lid worden toegestuurd, omdat je niet zelf het lidmaatschap van een geheime groep op het Facebook-platform kunt aanvragen.

Wij zijn van plan om ook een geheime Facebookgroep te starten voor ‘ouder van/(ex-)partner van’. Daarvoor zoeken wij vrijwillige beheerders. Mocht je je hiervoor willen inzetten, stuur dan een mail naar de vrijwilligerscoördinator via coordinator@labyrint-in-perspectief.nl. Wil je op de hoogte worden gehouden over de start van deze Facebookgroep, stuur dan een mail naar secretariaat@labyrint-in-perspectief.nl met als onderwerp ‘Facebookgroep ouder van / (ex)partner van’. Dan zetten wij je mailadres op een lijst en word je geïnformeerd zodra de groep van start gaat.

** Voor een geheime Facebookgroep kun je je alleen aanmelden als je daaraan wordt toegevoegd. Je Facebookcontacten kunnen niet zien dat je lid bent van de groep en zij kunnen uiteraard de berichten ook niet lezen.