home > Wat doen we > Forum wordt Facebookgroep?

Forum wordt Facebookgroep?

In verband met de gewijzigde privacywetgeving die vrijdag 25 mei 2018 officieel van kracht is, zijn wij gestopt met het forum.

Als vervanging van het forum zijn wij van plan om twee geheime Facebookgroepen** op te richten. Daarvoor zoeken wij vrijwillige beheerders. Mocht je je voor dat laatste willen inzetten, stuur dan een mail naar de vrijwilligerscoördinator via coordinator@labyrint-in-perspectief.nl.

Wil je op de hoogte worden gehouden over de start van de Facebookgroep, stuur dan een mail naar secretariaat@labyrint-in-perspectief.nl met als onderwerp ‘Facebookgroep’. Dan zetten wij je mailadres op een lijst en word je geïnformeerd zodra de groepen gaan starten.

** Voor een geheime Facebookgroep kun je je alleen aanmelden als je daaraan wordt toegevoegd. Je Facebookcontacten kunnen niet zien dat je lid bent van de groep en zij kunnen uiteraard de berichten ook niet lezen. Wij zijn van plan om een groep op te richten voor ‘kind van/broer-zus van’ en een groep voor ‘ouder van/(ex-)partner van’. De groep ‘kind van/broer-zus van’ zal als eerste starten.