home > nieuws > Wij zoeken bestuurslid Communicatie en Social media

Wij zoeken bestuurslid Communicatie en Social media

Wil jij van betekenis zijn voor naasten en familieleden van psychisch kwetsbare mensen?

Wij, Labyrint-In Perspectief, zoeken een bestuurslid Communicatie en Social media die graag wil bijdragen aan onze doelen. Momenteel werken wij aan het vergroten van onze bekendheid onder naasten zodat zij ons beter weten te vinden. Hierbij zou jij een belangrijke rol kunnen spelen.

Naasten die ons vinden ervaren steun dankzij – en door – onze ervaringsdeskundige vrijwilligers. Bijvoorbeeld via één van onze gespreksgroepen (lotgenotencontact) of onze telefonische hulplijn. Daarnaast zijn belangenbehartiging en het verzorgen van voorlichting belangrijke pijlers in onze organisatie.

Wat vragen we?

Je hebt zelf ervaring als naaste, bijvoorbeeld als zus, broer, ouder of partner. Het zou fijn zijn als je die inzichten wilt inzetten door met ons mee te denken en mee te ontwikkelen. Wij maken graag gebruik van jouw kennis over online communicatie en marketing om onze bekendheid te versterken. We bouwen aan onze zichtbaarheid en ons bereik (en een nieuwe website en naam!) en je gaat bij ons aan de slag met je inbreng en ideeën daarover. Ook ben je betrokken bij de andere zaken die spelen in ons bestuur.

Wat bieden we?

Persoonlijk samenwerken in een kleinschalige organisatie met veel betrokken mensen. Collega bestuursleden met veel expertise om mee te sparren en volop vrijheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen inzicht. De sfeer binnen het bestuur is eerder persoonlijk en informeel dan formalistisch.

We gaan uit van een beschikbaarheid van gemiddeld 4 uur per week, waaronder 1 × per maand een bestuursvergadering van 2 uur, online of op ons bureau in Amersfoort. Dat betekent regelmatig afstemmen, ook op afstand. Labyrint-In Perspectief werkt bijna volledig met vrijwilligers en met twee betaalde bureaumedewerkers (totaal 0,6 FTE ). Het betreft een vrijwillige functie.

Verder praten of heb je vragen?

Mail naar Hein van der Hulst: himhulst@hetnet.nl.

Overig nieuws