home > nieuws > Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures Telefonische Hulplijn (THL)
Momenteel zoeken we specifiek mensen voor onze Telefonische Hulplijn (THL). Heb je zelf een naaste die psychische problemen heeft of heeft gehad? En weet je hoe prettig het is als je over jouw ervaringen op dit gebied met iemand kunt praten? Dan geeft het je wellicht voldoening om anderen in een vergelijkbare situatie te ondersteunen. Bij de THL kun je vanuit huis, op afgesproken tijden, telefonisch vragen van mensen beantwoorden, troost bieden of oplossingen aandragen.

Wil jij het team van de Telefonische Hulplijn versterken? Bekijk dan de functieomschrijving.

Vacature voor twee nieuwe (web)redacteuren.
Klik hier voor meer informatie.

Overige vacatures
Wij doen met alle vrijwilligers die onze stichting vormen geweldig werk. Met onze ondersteuning voorkomen wij dat vele ggz-mantelzorgers zelf óók hulpvrager worden. En we begeleiden het proces van vele KOPP-kinderen, zodat zij gemakkelijker hun weg kunnen vinden en minder vaak en minder langdurig een beroep moeten doen op de hulpverlening. We kunnen altijd mensen gebruiken die deze boodschap voor ons willen en kunnen uitdragen!

Ben jij zelf directbetrokkene bij iemand met psychische of psychiatrische problemen of heb je affiniteit met de ggz? En wil je je inzetten als vrijwilliger? Je kunt bij ons aan de slag bij onder andere:

  • Kantoorondersteuning (Amersfoort)
  • Social Media: beheerders Twitter, LinkedIn en/of Facebookpagina en moderators geheime Facebookgroep
  • E-mail service medewerker: persoonlijke vragen per e-mail beantwoorden
  • Gespreksleiders
  • Web- en nieuwsbriefredactie

Mail voor meer informatie naar coordinator@labyrint-in-perspectief.nl

 

 

 

Overig nieuws